VLOG 12

UPDATE

Her er du: Start » VLOG» 12: Update

I 2019 fik vi den første bruger, i 2020 blev virksomheden lanceret officielt, og i 2022 har Elbot taget fart.

Rejsen hertil, hvor Elbot er i dag, har været en spændende rutsjebanetur, der har budt på ændringer i vores koncept, men efter at have testet alle tænkelige versioner, er vi landet det helt rette sted:

Elbot hjælper private med at skifte elselskab, hver gang der kan spares penge. Servicen er 100 % uafhængig fra elselskaber, og tilbydes i en gratis og i en betalingsversion.

Til de, der har været med fra start, og dem der løbende er kommet til: tak for tålmodigheden omkring vores ændringer – det er en fornøjelse, at i stadig er med ombord 🙏

Til alle der skulle have tvivl omkring Elbot, og hvad projektet egentlig er, kommer der her en kort hurtig update:

HVAD ER ELBOT?

Elbot er en digital elmægler, der hjælper dig med at skifte elselskab, hver gang du kan spare penge.

HVORDAN VIRKER ELBOT?

Elbot hjælper dig med at skifte elselskab, og når der findes et billigere alternativ, hjælper Elbot dig med at skifte igen.

HVORFOR BENYTTE ELBOT?

Du skal altid betale for el til elselskaber, hvorfor du bør overveje at benytte Elbot, der hjælper dig med at betale mindst.

HVAD KOSTER ELBOT?

Elbot koster 39 kr/md, medmindre du vælger Freemium, der er 100 % gratis.

HVAD ER JERES MISSION?

Vi indså, at folk betaler forskelligt for nøjagtig det samme, og at langt de fleste betaler overpris, blot fordi at de er passive – Elbot er her for at ændre dette.

HVAD ER JERES VISION?

Vi ønsker, at være den mest anbefalede service, der hjælper forbrugere med at skifte udbyder, hver gang det betaler sig.

TEAM ELBOT

I takt med at der er kommet flere brugere, har det været naturligt at søge efter ny kompetent energi på Team Elbot.

Der har løbende været flere dygtige mennesker tilknyttet Elbot, men nu er det lykkedes at finde den første, der har fået ejerskab i virksomheden.

Havde det været muligt, havde jeg hyret et orkester til at skabe en passende intro, men budgettet rækker ikke til det, så, without further ado, stor varm velkomst til Jonas!

Casper Minding
Founder & CTO

MANTRA
Get shit done
Jonas Flensborg
CoFounder & CXO

MANTRA
Let the data talk

Jonas er en imponerende schweizer kniv, der evner enormt bredt, og skaber mere og mere værdi for Elbot (flere og flere steder).

Hans spidskompetence og hovedfokus er kommunikation – især den til vores brugere. Hele vores onboarding er netop blevet relanceret, lige hvor jeg troede, den sad i skabet 😅

Relanceringen er blevet virkelig imponerende, og jeg kan kun anbefale, at du laver en tilmelding til Elbot, så du kan mærke hans resultat 😉

Har du i forbindelse med din tilmelding til Elbot, feedback til information du mangler, eller informationer der fylder for meget, er Jonas manden der sikrer, at vi fremover får optimeret oplevelsen.

Målet er, at Elbot fortsat optimeres efter brugernes feedback, og derfor er jeg virkelig glad for, at Jonas er trådt ind som CXO (chief experience officer).

En fancy engelsk titel der betyder, at relationen mellem Elbot og vores brugere, er den vigtigste opgave for Jonas, der har kommunikation som det vigtigste værktøj.

Det skal helst være sådan, at de der bruger Elbot, har tillid til vores service, og i så høj en grad, at de kan anbefale servicen til andre.

ENERGIKRISE

Jeg husker dengang, hvor de færreste bekymrede sig over deres elregning. Nu bekymrer de fleste sig over deres elregning.

Selvom udsigten er lang, er jeg sikker på, at vi kommer tilbage til et fornuftigt niveau i forhold til pris.

Om det bliver elpriserne, der af sig selv falder til ro, eller om det bliver med indvirkning fra EU, ved jeg ikke, men vi har pt. en energikrise i den forstand, at el er blevet ekstremt dyrt.

Det er snart 3 år siden Elbot startede, og sammenligner man elprisen i august måned 2019 med elprisen i august 2022, er den rå pris steget fra 0,36 kr/kWh til 4,21 kr/kWh (mere end 11 gange så meget på 3 år).

For en gennemsnitlig husstand, er det en øget omkostning på 1.282 kr/md., hvilket for de fleste kan mærkes på bunden.

Derfor er det naturligt, at flere undersøger muligheden for, hvordan man kan spare penge på elregningen.

Overordnet set er der 3 ting, der kan gøres, så ens elregning bliver billigere – det er:

  • Skifte elselskab
  • Bruge mindre el
  • Flytte elforbruget

Det primære fokus hos Elbot har fra start været, at hjælpe private med at skifte til det billigste elselskab, og når det ikke længere er billigst, hjælpe dem videre til det alternativ, der på det tidspunkt er billigst.

Sådan fortsætter vores fokus med at være, men vi kan ikke komme uden om, at bruger man mindre el, eller flytter man sit forbrug til de billige timer, kan man undgå endnu mere dyr el

I første omgang er vores anbefaling, at man benytter Min Strøm – en app der viser elpriserne time for time, og som samtidig gør det muligt, at man løbende kan se sit elforbrug

Især det sidste er vigtigt, hvis man forsøger at bruge mindre el, for hvis ikke man ved, hvor meget det giver i besparelse, er indsatsen det næppe værd.

Vi har netop lanceret en feature i Elbot Premium, der hedder Elbot Tracker.

Den tjekker løbende dit elforbrug, og giver indsigt i, om du har brugt mere eller mindre siden sidst.

Den er ikke sat 100 % live, da den ikke er 100 % færdig, men vi tester intensivt overfor et mindre antal brugere, og sætter den snart fri.

Vil du prøve vores betaversion, så giv endelig besked til Elbot Support, som kan aktivere Elbot Tracker på din profil ⚡️

Det var alt for nu – vi vlogges ved 😉

De bedste hilsner,
Casper Minding,
Founder // Elbot

Skriv en kommentar