VLOG 7

CORONA

Her er du: Start » VLOG » 7: Corona

Da jeg tog det første skridt med Elbot for 3 måneder siden, lagde jeg målsætninger for 2020. Første mål var, at ramme andet kvartal med et produkt, der stod klar.

Efter 3 måneder intens fokus på produkt, hvor den meste energi er lagt i dialog med kunder og udvikling, har jeg ramt 2 kvartal 2020 med en virksomhed, der for alvor er klar til kunder.

Klar i den forstand, at der altid vil blive arbejdet videre med produkt, men min mavefornemmelse og kundefeedback er positiv.

Positiv nok til, at jeg tør skalere. Og skifte fokus.

CORONA

Der er mange forfærdelige historier, som Corona-krisen skaber. Selvfølgelig de sundhedsmæssige, men bestemt også dem hvor folk ender i økonomiske vanskeligheder.

For Elbot er Corona-krisen ikke modvind. Hvertfald ikke endnu.

Den ændrer selvfølgelig fokus blandt vores omverden, men da Elbot hjælper folk til nemme besparelser på elregningen, giver den indtil videre kun medvind.

Nyt fokus. Nye rammer.

Fokus for den kommende periode er kommunikation. Jeg har 10 års viden fra elmarkedet, og derfor er det mest naturlige for mig, at skifte elselskab hver gang det betaler sig. Der kan jo intet ske, men det tror folk naturligvis, at der kan.

Derfor er mit nye fokus formidling af viden omkring elmarkedet.

Og det sker i nye rammer ⭐️

Skriv en kommentar