VLOG 5

EL

Her er du: Start » VLOG » 5: El

I går aftes nåede jeg min Norske Airbnb hytte, hvor jeg senere i dag skal mødes med mine gamle kollegaer Marius og Vilje. Først har jeg et andet møde, med en anden gammel kollega, som er udvikler, nemlig Mr. E. Han er Rockstar, når det gælder kompleksitet og kodning.

Han hjalp til i sin tid, da jeg arbejde for Fremtidens Elselskab, os med at få vores backend integreret med Datahub. Det skal Elbot også kunne, men ikke her fra start.

Det Elbot skal, først og fremmest, og som altid vil være vigtigst, det er at hjælpe dig. Så lad os lige få skiftet vinkel på historien, og rette fokus fra mig mod dig.

DIG I FOKUS

Tak fordi at du har fulgt med hele vejen med mig til Norge. Min tur ender med at skabe en fed pivot i projekt Elbot, som jeg glæder mig til at afsløre, men inden da er det på tide, at min rejse begynder at omhandle dig.

Der er nemlig 1 ting, du gør hver dag, og som du vil fortsætte med at gøre igennem resten at dit dejlige lange liv. Og det er, at bruge el.

Du bruger el – forever, som koster

Hver dag igennem resten af dit liv skal du bruge el. El koster penge. Faktisk en del penge, som du betaler blindt til dit elselskab, via de elregninger de sender, som du automatisk betaler, og aldrig tjekker.

Faktisk er elregninger noget af det sidste i hele verden, du gider at tjekke.

Men, hvis du nu tjekkede dine elregninger, kunne du se, at det er penge at spare, hvis du er aktiv. Det betyder, at du skifter elselskab.

Sandheden er også, at der ikke er forskel på elselskaber, så du kan ligeså godt vælge det billigste.

Gør du det, er der faktisk rigtig gode penge at spare, hvis du altså gider at skifte elselskab.

7.386 KR

7.386 kroner siden 2016 ville du, hvis du har et gennemsnitligt forbrug, have sparet på elregningen, hvis du var aktiv, men du blev hængende hos Ørsted (eller hvem dit elselskab nu er), som måned efter måned opkrævede overpris, fordi du var passiv.

LAD ELBOT

Bruger du Elbot, bliver din elregning overvåget, og hver gang du kan spare penge på at skifte elselskab, hjælper Elbot dig med, ja netop det.

That’s it.

El er el, og der er ikke forskel på elselskaber, så lad Elbot skifte dig rundt, når det betaler sig, så du sparer alt, hvad der kan spares.

KORT SAGT

Så, kort sagt, skifter du elselskab, når det betaler sig, sparer du penge. Især over tid. Det hjælper Elbot dig gerne med.

Er du passiv, vil du fortsætte med at betale overpris for el igennem resten af dit liv.

Skriv en kommentar