MDÅR
Spar 25 % ved årlig betaling

HVAD ER FORSKELLEN PÅ FREEMIUM OG PREMIUM?

Uanset om du vælger Freemium eller Premium, hjælper Elbot dig med at skifte elselskab, hver gang du kan spare penge.

Når du skifter elselskab, skal du fuldføre deres tilmeldingsformular, og derefter er det en god ide at tjekke, at dine elregninger stemmer, at din elaftale er korrekt, og at du indhenter dit tilgodehavende, når du skifter elselskab igen. Til tider skal du også opsige din elaftale, inden at du skifter.

Sker der fejl, skal du have fat i elselskabets kundeservice, så de kan rette fejlen.

Vælger du Elbot Freemium,
hjælper vi dig løbende med at håndtere disse opgaver, men du skal klare dem selv. Har du spørgsmål undervejs, kan du tilgå Elbot Support via Elbot Community, så du kan få svar.

Vælger du Elbot Premium,
klarer vi besværet for dig. Har du spørgsmål undervejs, kan du tilgå Elbot Support via chat og mail, og hvis du vælger Premium +, også telefon, så du kan få svar.

HVAD ER ELBOT COMMUNITY?

Elbot Community er vores online fællesskab, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Det er ikke aktuelt, hvis du benytter Elbot Premium, da du her har direkte adgang til Elbot Support.

Benytter du Elbot Freemium, tilbyder Elbot Support dig ikke direkte kundeservice, da det er en omkostning, vi ikke kan dække på et gratis produkt. Derimod kan vi tilbyde, at besvare dine spørgsmål via vores fællesskab.

KAN PREMIUM BETALE SIG?

Som udgangspunkt ja, men har du et ekstremt lavt elforbrug, vil det måske ikke kunne. Lige siden vi startede tilbage vores service i 2019, har vores Klienter opnåede maksimale besparelser på deres elregning, og vores service har i den grad kunne betale sig.

Lige nu er elpriserne steget kraftigt, og det har gjort, at elselskaberne er påpasselige med deres gode tilbud, men på trods af det, betaler vores service sig stadig.

Skulle det ske, at du ikke kan spare penge med vores service, kan du altid skifte til Elbot Freemium, som er vores gratis version.

JEG HAR ANDRE SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at tjekke vores FAQ eller kontakte Elbot Support.