INTROTILBUD

HVAD ER ET INTROTILBUD?

Her er du: Start » Artikler » Elprodukt » Introtilbud » Hvad er et introtilbud?

Et introtilbud er en ekstraordinær lav elpris, der gælder igennem en kort periode, hvorefter den stiger, typisk når der er gået 6 måneder.

Elselskaber benytter introtilbud som en slags lokkemad til at få nye kunder i butikken.

Kunden sparer en fornuftig portion penge igennem den første periode, som betyder, at elselskabet taber penge på kort sigt, men indhenter det tabte, og begynder at tjene penge på den lange bane.

Hos Elbot hjælper vi elforbrugere med at skifte til disse introtilbud, og videre inden at prisen stiger.

Historisk set har det givet besparelser på elregningen, der, alt afhængig af elforbruget, er mellem 20 til 35 %.


HVOR FINDES INTROTILBUD?

Det er heldigvis nemt at finde et introtilbud, hvis du benytter hjemmesiden www.elpris.dk. Det er en hjemmeside Forsyningstilsynet står bag, hvorpå alle danske elselskaber løbende skal indberette deres elprodukter og elpriser til.

Når du besøger Elpris.dk, får du en oversigt på alle aktuelle elprodukter, hvilket inkluderer introtilbud.

Introtilbud finder du oftest øverst på siden, da de er billigere i forhold til andre elprodukter. De er markeret, og angivet som introduktionspris (se hvordan herunder).

Et introtilbud er en ekstraordinær lav elpris, der gælder igennem en kort periode, hvorefter den stiger, typisk når der er gået 6 måneder.

HVAD SKAL JEG VÆRE OBS PÅ MED INTROTILBUD?

Det er vigtigt at slå fast, at intet elselskab eller tilbud forbliver billigst, da el,afledet og elaftaler ændrer sig – og det gælder især introtilbud.

Du skal derfor være opmærksom på, hvad der sker, når dit introtilbud udløber. Herunder hvilken elpris du overgår til.

Din elpris stiger nemlig, når dit introtilbud udløber, så undersøg på forhånd hvilken elpris du overgår til, hvornår.

TJEK AFTALEUDLØB

Vi anbefaler, at du sætter et kryds i kalenderen, når dit introtilbud udløber, og 1,5 måned inden undersøger, hvordan elpriserne ser ud, og selvfølgelig om der er andre introtilbud på det tidspunkt, du kan skifte til.

Vi vil dog mest af alt anbefale, at du tilmelder dig Elbot Freemium, der hjælper dig med at udnytte introtilbud blandt elselskaber.

Servicen er 100 % gratis, og du kan tilmelde dig her.

TJEK OPSIGELSESVARSEL

Udover at få tjek på dit aftaleudløb, skal du også have tjek på dit opsigelsesvarsel.

Nogle elselskaber er nemlig begyndt at kræve, at du skal opsige din elaftale, inden at du skifter videre.

Derfor anbefaler vi alle, at de opsiger deres elaftale, inden at de skifter videre.

Sådan opsiger du din elaftale.

Vi vil dog mest af alt anbefale, at du tilmelder dig Elbot Freemium, der hjælper dig med at udnytte elselskabernes introtilbud, og selvfølgelig også med opsigelse af din elaftale.

HVAD KAN JEG SPARE MED INTROTILBUD?

Siden Elbot startede i 2019, har introtilbud eksisteret, og dem har vi hjulpet elforbrugere med at udnytte.

Frem til 2021 har besparelserne for en gennemsnitlig elforbruger været omkring 20 til 25 % på elregningen, hvor vi i starten af 2022 ser, at besparelsen fortsætter, og vokser til helt op imod 35 %.

SAMMENLIGN OG FIND INTROTILBUD

Besøger du www.elpris.dk, kan du hurtigt dinde et introtilbud, der giver dig en fornuftigt besparelse henover de kommende 6 måneder.

Herunder kan du se elprisen på et introtilbud sammenlignet med elprisen hos 2 andre elselskaber.

Tjekker du Elpris.dk, findes der dags dato et introtilbud, der er 8-900 kroner billigere end andre store elselskaber.
Tjekker du Elpris.dk i dag, findes der introtilbud, der er 8-900 kroner billigere end elprisen hos andre store elselskaber.
I 2021 har besparelserne været omkring 20 til 25 % på elregningen, hvor vi i starten af 2022 ser, at besparelsen fortsætter, og vokser til helt op imod 35 %.
I 2021 har besparelserne været omkring 20 til 25 % på elregningen, hvor vi i starten af 2022 ser, at besparelsen fortsætter, og vokser til helt op imod 35 %.

I første kvartal af 2022 endte vi med en gennemsnitlig besparelse på 1.622 kroner, og vores forventning er, at besparelserne fortsætter på samme niveau igennem andet kvartal 2022, og vokser i tredje og fjerde kvartal 2022.

Tryk her og læs alt om Elbot

HVILKE SLAGS INTROTILBUD FINDES DER?

Overordnet set findes der 1 slags introtilbud, og det er dem, der tilbyder kunderne en ekstraordinær elpris igennem 6 måneder.

Ofte er elprisen nede omkring 0 øre/kWh + 0 kr/md., og de er fortsat tilgængelige.

Dog er der begyndt at blive færre introtilbud, da elpriserne er eksploderet, men introtilbud har eksisteret (næsten) lige siden liberaliseringen af elmarkedet, og selvom udvalget er blevet mindre, forventer vi at de forbliver.

GAVE FREMFOR RABAT

Der findes også en anden form for introtilbud, og det er dem, hvor du får enten en rabat på din første elregning eller en velkomstgave.

Disse tilbud er også en overvejelse værd, men her er det især vigtigt at undersøge, hvilken elpris man igennem bindingsperiode kommer til at betale.

Er elprisen høj i forhold til andre elpriser, kan det nemlig ikke betale sig, at få gavekort eller andre slags gaver, da man så hurtigt kommer til at betale dette retur.

Vi vil stadig anbefale, at du tilmelder dig Elbot Freemium, der hjælper dig med at udnytte finde og skifte til det billigste introtilbud, og selvfølgelig igen når elprisen udløber, så du undgår dyr el – altid!

Tilmeld dig Elbot nu.

Skriv en kommentar