ELMÆGLER

KAN JEG BRUGE EN ELMÆGLER?

Her er du: Start » Artikler » Elmægler » Kan jeg bruge en elmægler?

Alle, der bruger og betaler for strøm, kan bruge en elmægler. Så kort kan det siges.

Elmæglere er udelukkende til for at hjælpe dig med at navigere i elmarkedet, og yde rådgivning i forhold til valg af elselskab.

EN ELMÆGLER HJÆLPER DIG IGENNEM JUNGLEN

Elselskaberns priser og prisstrukturer varierer væsentligt, hvilket betyder, at det billigste elselskab for din nabo, ikke nødvendigvis er det billigste elselskab for dig, og det billigste elselskab for dig i dag, er ikke nødvendigvis det billigste for dig i morgen.

Da de forskellige elselskabers priser er så forskellige, som de er, skulle man tro, at el da var anderledes. Men det er den ikke.

Det er den samme el, der kommer ud af stikkontakten, uanset hvilket elselskab man har.

Således betaler forbrugerne vidt forskellige priser for det essentielt samme produkt, hvilket desværre betyder, at langt de fleste betaler overpris.

For størstedelen vil der findes et billigere alternativ på markedet, og det hjælper en elmægler dig med at finde.

Ud fra dine forbrugsbehov kan en elmægler sammenligne de forskellige elselskabers priser, og derigennem finde det billigste elselskab for netop dig.

VÆLG EN ELMÆGLER, DER GENFORHANDLER

Desuden sørger nogle elmæglere for løbende at genforhandle din elaftale, så du kan vide dig sikker på, at du altid er på den billigste elaftale tilgængelig på markedet.

Dette er en helt grundlæggende service at få med hos en elmægler, da mange billige elaftaler hurtigt overgår til en dyrere pris, hvis man ikke er opmærksom.

Før du tilmelder dig hos en elmægler, skal du være opmærksom på, om du i forvejen er i binding hos dit nuværende elselskab.

Det er nemlig ikke alle elmæglere, der undersøger dette for dig.

Hvis du er i binding, og du gerne vil tilmelde dig hos en elmægler, er det derfor en god idé, at du starter med at kontakte dem, og forklarer dem om din situation, da de på den måde vil kunne tage højde for din bindingsperiode ved tilmeldingen.

Artikel: Hvilken elmægler skal jeg vælge?

Skriv en kommentar