ELBOT

ALT OM ELBOT

Her er du: Start » Artikler » Elbot

Du bruger el, og det koster penge, hver evig eneste gang du trykker på stikkontakten.

Om det er for at oplade din telefon, vaske tøj eller lave mad, ja så har det en pris, og den betaler du over din elregning.

Er du som flest, går du ikke op i, hvilken elpris du betaler.

Og fair nok, for det betyder ikke så meget den ene gang, du trykker på stikkontakten, men fordi du skal bruge el resten af dit liv, har det over tid en stor økonomisk betydning for dig, om du betaler mindst eller ej.

Desværre er det svært at gennemskue elregningen, hvorfor vi har bygget Elbot – en digital elmægler, der hjælper dig med at skifte elselskab, hver gang du kan spare penge.

HVAD ER ELBOT?

Elbot er en digital elmægler, der hjælper dig med at skifte elselskab, hver gang du kan spare penge.

Elbot overvåger elpriserne blandt landets elselskaber, og hjælper dig med at betale mindst, hver gang du bruger el.

De historiske elpriser viser tydeligt, at der er mange penge at spare, hvis du løbende skifter elselskab, men desværre er 9 ud af 10 passive.

Det betyder, at der er stor chance for, at du går glip af besparelser på din elregning, og omvendt, at du betaler overpris for el.

Tricket er, at du skifter til det billigste elselskab, og inden at deres elpris stiger, skifter du videre til det elselskab, der på det fremtidige tidspunkt er billigst.

En opgave du sikkert finder uoverskuelig, og som Elbot tilbyder at klare for dig.

HVORDAN VIRKER ELBOT?

Når du tilmelder dig Elbot, tager vi udgangspunkt i din nuværende situation, og hjælper dig med at skifte til det billigste elselskab.

Vi undersøger blandt andet størrelsen på dit elforbrug, om du har elbil, elproduktion, elvarme og hvordan din nuværende elaftale er skruet sammen.

Når vi har skabt overblik på din situation, undersøger vi alle tilbud blandt landets elselskaber, og hjælper dig med at skifte til det billigste.

Benytter du Elbot Freemium, der er 100 % gratis, klarer du selv tilmeldingen, hvilket tager et øjeblik, og derfra registrerer vi detaljerne i din nye elaftale.

Benytter du Elbot Premium, klarer vi besværet for dig. Skulle der ske, at din gamle elaftale skal opsiges, klarer vi også gerne den del for dig.

Cirka halvanden måned inden at din nye elaftale stiger i pris, kontakter vi dig igen, undersøger på ny alle elpriser blandt landets elselskaber, og hjælper dig med at skifte til det tilbud, der på det tidspunkt er billigst.KAN JEG BRUGE ELBOT?

Modtager du en elregning, kan du benytte Elbot.

Det betyder intet, om du bor til leje eller ejer din bolig, eller om det er i din lejlighed, hus eller sommerhuset, du ønsker at spare i.

Så længe du bruger og betaler for el, kan du spare penge på at skifte elselskab, og det hjælper Elbot dig med.

HVAD KOSTER ELBOT?

Elbot findes i 2 udgaver – den ene er gratis, og den anden koster (fra) 29 kr/md.

Forskellen er, hvor meget besvær du skal klare selv, og hvor meget Elbot skal klare for dig.

Ønsker du at klare mindst besvær, skal du vælge Elbot Premium, og er du ok med at klare besværet selv, skal du vælge Elbot Freemium.

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM FREEMIUM OG PREMIUM

Vi tilbyder 2 services, vi kalder for Elbot Freemium og Elbot Premium.

Når du skifter elselskab, opstår der besvær. Besværet kan du vælge at klare selv, hvor vi anbefaler Elbot Freemium, hvorimod vi anbefaler Elbot Premium, hvis ikke du gider besværet selv.

HVAD KLARER ELBOT FOR MIG?

Først og fremmest hjælper Elbot dig med at skifte elselskab, hver gang det betaler sig.

For at kunne gøre det, overvåger vi elprisen på vegne af dig, og så snart at der findes et elselskab, der er billigere, end det du har, kontakter vi dig, og hjælper dig med at skifte til elselskabet.

UNDGÅ AT TJEKKE ELREGNINGER ETC

Benytter du Elbot Premium, får du en unik Elbot Email, der benyttes, når du tilmeldes et nyt elselskab. Det gør, at vi løbende modtager dine elregninger, elaftaler og slutopgørelser.

I stedet for at du skal tjekke, at de stemmer, tjekker vi det for dig.

Opstår der behov for kommunikation med elselskaber, klarer vi også det for dig.

Benytter du Elbot Freemium, kan du i stedet videresende dine elregninger, elaftaler og slutopgørelser til Elbot.

Vi tjekker dem ikke for dig, men vi guider dig løbende til, hvad du skal være opmærksom på.

Du har samtidig adgang til Elbot Community, hvor du altid kan få hjælp, hvis du har brug spørgsmål.

Skriv en kommentar